Hotell San Jose

San Jose er best kjent som USA sin teknologihovedstad, der store selskaper som Google, Cisco og Hewlett-Packard har sine hovedkontorer. Men byen som ligger noen mil sør for San Francisco har også en del spennende turistattraksjoner. Når man skal velge hotell i San Jose, har man en rekke overnattingssteder å velge blant. Fordi det er mye næringsvirksomhet i byen er mange av overnattingsstedene rettet inn mot forretningsreisende, men det finnes også en del rimeligere alternativer for vanlige turister. Mange av byens attraksjoner befinner seg i eller rundt sentrum, derfor anbefaler vi å velge et hotell som ligger i dette området.

Ønsker du flere anbefalinger til denne fantastiske byen, se siden for reisetips til San Jose

Hotell San Jose: Sentrum


Four Points by Sheraton  – \bigstar\bigstar\bigstar

Four Points er et rimeligere, men bra 3-stjernes hotell med svært sentral beliggenhet i hjertet av byen. Det er kort vei til kjente attraksjoner som teknisk museum, San Jose Heritage Rose Garden og Rosicrucian Egyptian Museum. Four Points har en grei restaurant som tilbyr frokost fra 15 dollar per person, men ønsker man ikke å spise her er det en rekke restauranter i området rundt. Det er også kort vei til en rekke shoppingmuligheter. Her tilbys også treningssenter, døgnåpen resepsjon og daglig rengjøring.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,2 av 5,0
Internett/frokost: JA (gratis) / JA (fra 15 dollar)
Byggeår: 1911
Basseng: NEI
Pris: Fra ca. 900 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i San Jose


The Fairmont – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

The Fairmont er et meget bra 4-stjerners hotell med perfekt beliggenhet i sentrum av San Jose i Market Street. The Fairmont er et stort overnattingssted med over 800 rom, fire restauranter og et stort aktivitetstilbud. Her er det blant annet et stort utendørs bassengområde, spa med full service, treningssenter som er døgnåpent og mulighet for barnepass. Det er kort vei til flere av San Jose sine mest kjente attraksjoner, til shoppingmuligheter og restauranter. Gjestene kan velge blant en rekke forskjellige romtyper, fra standard enkeltrom til store suiter.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,3 av 5,0
Internett/frokost: JA (fra 14 dollar) / JA (fra 10 dollar)
Byggeår: 1987
Basseng: JA
Pris: Fra ca. 1.500 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i San Jose

Hotell San Jose: Palo Alto


Four Seasons Hotel Silicon Valley at East Palo Alto – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

Et par mil nord for San Jose i byen Palo Alto ligger Four Seasons Hotel Silicon Valley, et fantastisk 5-stjerners luksushotell som er svært populært blant de besøkende. Det har et svært eksklusivt preg, og tilbyr rom i flere forskjellige kategorier. Four Seasons Hotel Silicon Valley har i tillegg en svært populær restaurant, et fint utendørs bassengområde og spa med full service. Her er det i tillegg treningsstudio, døgnåpen resepsjon og tilbud om barnepass. Restauranten tilbyr frokost fra 10 dollar per person.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,6 av 5,0
Internett/frokost: JA (gratis) / JA (gratis)
Byggeår: 2008
Basseng: NEI
Pris: Fra ca. 4.400 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i San Jose

Alle bilder fra hotels.com