Hotell San Diego

Hvert år besøker over 30 millioner turister San Diego, og byen har mange tusen overnattingssteder turistene kan velge blant. Selv om byen har en jevn temperatur på i overkant av 20 grader året rundt, når turistsesongen en topp i sommermånedene juli og august. Dette er dermed den perioden på året der hotellprisene typisk er høyest. Attraksjonene byen er kjent for er i stor grad spredd utover større områder, derfor anbefales det å ha tilgang på bil når man besøker byen. Hvor man velger å bo på hotell i San Diego bør avhenge av hva man ønsker å se og gjøre. Skal man besøke den kjente Sea World-parken bør man vurdere et hotell i Mission Bay-området, noen kilometer nord for selve sentrum av San Diego.

De som ønsker strand- og badeliv bør vurdere for eksempel øya Coronado rett utenfor sentrum, eller et hotell i La Jolla-området lengre nord for byen. De fleste som vurderer hotell i San Diego lander imidlertid på å bo i selve sentrum, der man i tillegg til å bo i byen også har kort gangvei til attraksjoner som Balboa Park og San Diego Zoo.

Ønsker du flere anbefalinger til denne fantastiske byen, se siden for reisetips til San Diego

Nedenfor finnes hotellanbefalinger for de mest populære områdene i San Diego.

1. San Diego sentrum


Westgate – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

Westgate er et meget bra, klassisk 4-stjerners hotell som er svært populært blant gjestene. Det har meget bra beliggenhet i sentrum av byen, med bare noen minutters gange til det populære området Gaslamp Quarter. Hvis man ikke ønsker å spise frokost på hotellet, er det en rekke restauranter i gatene utenfor. Westgate har et innbydende utendørs bassengområde, og svært god service i den døgnåpne resepsjonen. Det er i underkant av tre kilometer til de kjente attraksjonene Balboa Park og San Diego Zoo – av mange regnet som en verdens beste dyreparker.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,4 av 5,0
Internett/frokost: JA (fra 15 dollar) / JA (fra 8 dollar)
Basseng: JA
Pris: Fra ca. 1.400 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i San Diego


The Sofia Hotel – \bigstar\bigstar\bigstar

The Sofia er et populært 3-stjernes hotell med god beliggenhet i San Diego sentrum. Det er kort gangvei til noen av de mest sentrale områdene i San Diego, som Gaslamp Quarter. Til kjente attraksjoner som San Diego Zoo og Balboa Park er det omtrent tre kilometer. The Sofia har en bra restaurant, og her kan man nyte en grei frokost som koster fra 6 dollar per person. Hotellet har dessuten et populært tilbud med gratis utlån av sykkel, San Diego kan definitivt utforskes på denne måten. I tillegg er det døgnåpen resepsjon og air conditioning.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,2 av 5,0
Internett/frokost: JA (fra 9 dollar) / JA (fra 6 dollar)
Byggeår: 1926
Basseng: NEI
Pris: Fra ca. 1.000 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i San Diego


Bestill hotell i San Diego nå!

Svært gode tilbud
Bonusovernattinger
Prismatch og døgnåpen kundeservice

Få opptil 50 % rabatt
hos hotels.com2. SeaWorld og Mission Bay-området


The Dana on Mission Bay – \bigstar\bigstar\bigstar

The Dana on Mission Bay er et bra 3-stjernes hotell med fin beliggenhet midt mellom Mission Beach og SeaWorld, rett nord for San Diego sentrum. Beliggenheten gjør at det passer spesielt bra for familier som skal besøke SeaWorld. Det er omtrent to kilometer å gå til SeaWorld, alternativt går det også shuttle-buss. The Dana er bygget i to etasjer og vil for mange minne mer om et motell enn et hotell. Det er to fine utendørs bassengområder, treningssenter og døgnåpen resepsjon på dette overnattingsstedet.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,0 av 5,0
Internett/frokost: JA (avgift) / JA (fra 6 dollar)
Basseng: JA
Pris: Fra ca. 1.000

Mer info / Bestill
Andre hotell i San Diego


Holiday Inn Express San Diego – SeaWorld Area – \bigstar\bigstar\bigstar

Holiday Inn Express San Diego er et litt rimeligere, men bra 3-stjerners hotell med beliggenhet i underkant av tre kilometer fra SeaWorld. Her er både frokost, internett og parkering inkludert i prisen. I tillegg kan dette overnattingsstedet by på et fint utendørs bassengområde, døgnåpen resepsjon og air conditioning. For dem som liker strandliv er det kort vei både til Mission- og Ocean-Beach. Holiday Inn Express har flere romalternativer, og det er mulig å bestille rom med flere senger.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,2 av 5,0
Internett/frokost: JA (gratis) / JA (gratis)
Basseng: JA
Pris: Fra ca. 900

Mer info / Bestill
Andre hotell i San Diego

3. Coronado-området


Hotel del Coronado – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

Hotel del Coronado er et verdenskjent, eventyraktig 4-stjernes hotell bygget i viktoriansk stil helt tilbake på 1800-tallet. Det har vært med i en rekke filmer og bøker opp gjennom årene, og et titalls amerikanske presidenter, inkludert Barack Obama, har bodd her. del Coronado ligger på Coronado-øya rett utenfor San Diego sentrum, med perfekt beliggenhet noen hundre meter fra Coronado Beach – en av USAs beste strender! Her er det hele fire restauranter, utendørs bassengområde, privat strand, treningsstudio og døgnåpen resepsjon. Dette er et nokså kostbart overnattingssted, og passer derfor dem som ønsker å unne seg noe ekstra.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,2 av 5,0
Internett/frokost: JA (gratis) / JA (koster fra 20 dollar)
Byggeår: 1888
Basseng: JA
Pris: Fra ca. 2.700

Mer info / Bestill
Andre hotell i San Diego


Hotel Marisol Coronado – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

Marisol Coronado er et meget bra 4-stjernes hotell som er svært populært blant de besøkende. Det har fantastisk beliggenhet på Coronado, omtrent 500 meter fra Coronado-stranden. Her er både frokost og internett inkludert i prisen, i tillegg til et populært tilbud med gratis utlån av sykler. Det går også gratis buss fra Marisol Coronado og inn til sentrum av San Diego. I området rundt er det en rekke restauranter og shoppingmuligheter. Marisol Coronado har i tillegg døgnåpen resepsjon og air conditioning. Barn under 12 år er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,8 av 5,0
Internett/frokost: JA (gratis) / JA (gratis)
Byggeår: 1927
Basseng: NEI
Pris: Fra ca. 2.200

Mer info / Bestill
Andre hotell i San Diego


Hotel La Jolla – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

La Jolla er et populært 4-stjerners hotell med god beliggenhet i La Jolla-området, noen kilometer nord for San Diego sentrum. Det ligger fint plassert noen hundre meter fra stranden, og passer derfor bra for dem som er ute etter strand- og badeliv og dem som vil utforske La Jolla-området. Det er også bare to kilometer til den kjente attraksjonen La Jolla Cove. La Jolla tilbyr flere romtyper, alt fra enkeltrom til luksuriøse suiter. Her er det også et bra utendørs bassengområde, et bra treningssenter og døgnåpen resepsjon.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,2 av 5,0
Internett/frokost: JA (fra 13 dollar) / JA (fra 10 dollar)
Byggeår: 1972
Basseng: JA
Pris: Fra ca. 1.400

Mer info / Bestill
Andre hotell i San Diego


La Jolla Riviera Inn – \bigstar\bigstar\bigstar

La Jolla Riviera Inn er et litt rimeligere, bra 3-stjerners hotell med god beliggenhet i et rolig område noen hundre meter fra stranden i La Jolla. For dem som ikke ønsker å bade i havet, tilbyr La Jolla Riviera Inn et stort utendørs bassengområde. Det er gratis trådløst internett og ubetjent parkering som koster fra 15 dollar per døgn. Det finnes en rekke restauranter og shoppingmuligheter i området rundt overnattingsstedet.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,3 av 5,0
Internett/frokost: JA (gratis) / JA (gratis)
Basseng: NEI
Pris: Fra ca. 1.800 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i San Diego

Alle bilder fra hotels.com

Dagsaktuelle hotelltilbud i San Diego: