Hotell Los Angeles

Los Angeles besøkes årlig av 40 millioner turister og har flere tusen hoteller og overnattingssteder. Mange forbinder Los Angeles med kjendiser og en by preget av mye luksus, men det finnes også et stort utvalg av rimeligere overnattingssteder i byen. Før man velger hotell i Los Angeles anbefaler vi å gjøre seg opp en mening om hvilken del av byen man ønsker å bo i, og dette avhenger av hva man ønsker å se og gjøre. Langs sjøen ved Santa Monica-stranden og Venice er det fine overnattingssteder for dem som vil ha fokus på strand- og badeliv, men herfra er det et stykke opp til de kjente attraksjonene i Hollywood-område. Velger man overnatting i Hollywood eller Beverly Hills bor man mer sentralt og nærmere attraksjoner som Walk of Fame, Universal Studios Hollywood og de verdenskjente Hollywood-skiltene. Er formålet med besøket i Los Angeles en tur til Disneyland er det mer naturlig å velge et overnattingssted i Anaheim-området.

Når man bestiller overnatting i Los Angeles (og USA generelt) skal man være klar over en del forhold som kan påvirke kostnaden på overnattingen, men som ikke nødvendigvis er oppgitt i prisen direkte. De som reiser med bil bør sjekke om parkering er inkludert i overnattingsprisen eller ikke. Noen ganger krever hotellene en avgift for parkering, og prisen kan ligge mellom 20 og 30 dollar per døgn. Med dagens valutakurs kan dette bli en betydelig ekstrakostnad for dem som har flere overnattinger. Man bør også sjekke om frokost er inkludert på overnattingsstedet. I motsetning til for eksempel Norge, er det ikke vanlig at det er inkludert frokost i USA. En del overnattingssteder tilbyr ikke frokost, og gjestene blir da henvist til de klassiske frokostrestaurantene utenfor hotellet for en ekte amerikansk frokost. Det neste man bør sjekke er om internett er inkludert eller ikke. Kostnadene ved å surfe på internett via mobilen kan bli høye i USA, så alle som ønsker nettilgang i ferien bør ha tilgang til trådløse nettverk der dette er tilgjengelig. Hvis dette ikke er inkludert i prisen, koster internettilgang ofte fra 10 dollar per døgn.

Ønsker du flere anbefalinger til denne fantastiske byen, se siden for reisetips til Los Angeles.

Det siste man bør sjekke er om hotellet operere med en såkalt obligatorisk avgift. En del overnattingssteder i Los Angeles krever en obligatorisk avgift per rom per natt, som vanligvis gir tilgang til fasiliteter som internett, treningsstudio, basseng, spa og strandutstyr. Denne avgiften ligger gjerne mellom 20 og 30 dollar per rom per natt.

Følgende eksempel viser at man bør kartlegge disse avgiftene ved bestilling:
Man har funnet fremt til to 4-stjerners overnattingssteder i Los Angeles, Hollywood som begge oppfattes som svært gode og likeverdige. Hotell 1 prises til 1.600 kroner per natt, mens hotell 2 prises til 1.900 kroner per natt. Mange vil kanskje velge nr. 1 automatisk fordi det er billigst. Men nr. 2 har både parkering, frokost og internett gratis inkludert i prisen. På hotell 1 må man betale 20 dollar per natt i parkering, frokost koster 15 dollar per person og tilgang til trådløst internett koster 10 dollar i døgnet. For fire personer blir ekstra-kostnaden 90 dollar per natt, eller ca. 700 norske kroner med dagens valutakurs på 8.

Sammenlignbar pris på nr. 1 er dermed 2.300 kroner og hotell 2 er derfor reelt sett vesentlig billigere.

Nedenfor tar vi for oss tips til hotell Los Angeles innenfor de forskjellige områdene av byen.

Santa Monica og Venice-området:


Shangri La – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

Et fint 4-stjernes hotell i den dyrere enden av skalaen. Hotellet ligger sentralt plassert på Santa Monica med kort gangvei både til Santa Monica-stranden, Santa Monica Pier og den kjente handlegaten Third Street Promenade. Third Street er et populært område i Los Angeles og tilbyr eksklusive shoppingmuligheter, restauranter og uteliv. Med rom litt oppover i etasjene er det svært god utsikt utover strandpromenaden og havet. Shangri La ble bygget i 1939, men gjennomgikk en stor oppussing i 2009 og de 70 rommene fremstår topp moderne!  Hotellet har et fint utendørs bassengområde, klimaanlegg, treningsfasiliteter og gratis trådløst internettilgang både i fellesområder og på rommene. I første etasje ligger den gode restauranten the Dining Room som serverer retter basert på lokale råvarer fra California.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,2 av 5,0
Internett/frokost: JA (gratis) / JA (koster fra 18 dollar)
Byggeår: 1939
Basseng: JA (utendørs)
Pris: Fra ca. 2.800 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i Santa Monica


Shore – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

Et meget bra, nyere 4-stjerners hotell fra 2011 som er svært populært blant besøkende! Ligger svært sentralt plassert på Santa Monica, bare noen hundre meter fra Santa Monica Pier og like ved strandpromenaden. Her er det også kort gangavstand til handlegaten Third Street. Hotellet har de fleste fasiliteter som et bra utendørs svømmebasseng, gratis trådløst internett, klimaanlegg og et greit utstyrt treningsrom. Dette er et av de bedre og mest moderne overnattingsstedene for dem som ønsker å bo i Santa Monica-området i Los Angeles. Shore har en klimavennlig profil, blant annet med sensorer som slår av lys og klimaanlegg når ingen er på rommet.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,4 av 5,0
Internett/frokost: JA (gratis) / JA (koster fra 10 dollar)
Byggeår: 2011
Basseng: JA (utendørs)
Pris: Fra 2.700 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i Santa Monica


Ocean View – \bigstar\bigstar\bigstar

Ocean View et fint, 3-stjernes litt mindre hotell med 66 rom, sentralt plassert på Santa Monica. Fra hotellet er det bare noen hundre meter å gå til Santa Monica Pier og stranden. Her er det ikke badebasseng, men på sommerstid frister havet med badetemperaturer godt over 20 grader bare noen hundre meter unna. De har ikke egen restaurant, men det finnes en rekke spisesteder bare noen meter fra hotellet. Ocean View har hjelpsomt personale, døgnåpen resepsjon, aircondition og gratis trådløst internett. Man kan bestille rom både med og uten balkong,

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 3,5 av 5,0
Internett/frokost: JA (gratis) / NEI
Byggeår: 1994
Basseng: NEI
Pris: Fra 1900 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i Santa Monica


Cal Mar – \bigstar\bigstar\bigstar

Cal Mar er et bra og litt rimeligere 3-stjerners hotell med fin beliggenhet på Santa Monica. Hotellet besto opprinnelig av leiligheter, men er ombygd og konvertert til hotell. Rommene har eget kjøkken og stue. Cal Mar ligger sentralt plassert bare noen minutters gange fra Santa Monica strandpromenaden, og det er i overkant av en kilometer til Santa Monica Pier. Her finnes også et fint utendørs badebasseng. Her er det også tilgang til trådløst internett mot avgift på omtrent 10 dollar per dag. Dette overnattingsstedet har ikke en veldig moderne innredning, men her får man likevel mye for pengene.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 3,5 av 5,0
Internett/frokost: JA (mot avgift) / NEI
Byggeår: 1940-tallet
Basseng: JA
Pris: Fra 1500 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i Santa Monica


Bestill hotell i Los Angeles nå!

Svært gode tilbud
Bonusovernattinger
Prismatch og døgnåpen kundeservice

Få opptil 50 % rabatt
hos hotels.comHollywood-området:


The Redbury @ Hollywood and Vine – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

The Redburry i Hollywood er et nyere, topp moderne 4-stjernes hotell i Los Angeles, Hollywood. Hotellet byr på en særpreget rød arkitektur utvendig, og bærer preg av å være et designhotell innvendig. The Redbury ligger sentralt plassert i Hollywood Boulevard, praktisk talt ved den verdenskjente Walk of Fame – de flislagte fortauene med kjendisenes navn i rosa stjerner. Det ligger også rett ved andre kjente attraksjoner i Los Angeles som Chinese Theatre og Hollywood Bowl. Beliggenheten gir også et godt utgangspunkt for utflukter for eksempel til Melrose Place og Griffith Observatory.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,4 av 5,0
Internett/frokost: JA (mot avgift) / JA (mot avgift)
Byggeår: 2010
Basseng: NEI
Pris: Fra 2.800 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i Hollywood


Loews Hollywood – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

Loews er et meget bra, sentralt plassert 4-stjernes hotell i Los Angeles. Overnattingsstedet ligger i hjertet av Hollywood, bare noen hundre meter unna kjente attraksjoner som Dolby teater og Chinese Theatre. Det er svært gode shoppingmuligheter utenfor hotellet, og ønsker man ikke å spise frokost og middag i restauranten finnes mange alternativer i gatene utenfor. Her er det dessuten døgnåpent treningssenter og et fint utendørs basseng. Loews er stort med over 600 rom, har døgnåpen resepsjon og tilbyr svært god service. Det tilhører luksuskjeden Loews, som har 23 overnattingssteder i USA.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,3 av 5,0
Internett/frokost: JA / JA (mot avgift)
Byggeår: 2001
Basseng: JA
Pris: Fra 2.300 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i Hollywood


Mama Shelter – \bigstar\bigstar\bigstar

Mama Shelter i Hollywood er et helt nyåpnet 3-stjernes hotell fra 2015, kjent for sin gode service og sitt gode rykte blant de besøkende. Hotellet ligger bra plassert rett ved Hollywood Boulevard og 700 meters gange fra Walk of Fame. Mama Shelter er et hipt overnattingssted som passer bra for yngre besøkende. Her er det air conditioning, en bra restaurant og døgnåpen resepsjon. Det er gangavstand til en rekke restaurant- og shoppingmuligheter. Mama Shelter ligger like ved det legendariske Roosevelt Hotel.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,3 av 5,0
Internett/frokost: JA / JA (mot avgift)
Byggeår: 2015
Basseng: NEI
Pris: Fra 1.400 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i Hollywood


Best Western Plus Hollywood Hills – \bigstar\bigstar\bigstar

Best Western Plus Hollywood Hills er et bra 3-stjernes hotell sentralt plassert i Hollywood. Hotellet er fra 1926, men har nylig gjennomgått en oppussing og de 86 rommene fremstår som moderne. Det har en fin beliggenhet to kvartaler unna den sentrale gaten Hollywood Boulevard, og med gangavstand til Hollywoods fleste attraksjonene for øvrig. Man må betale en avgift på 5 dollar per rom per natt og da får man tilgang til det fine utendørs bassenget og treningsfasiliteter. Parkeringsservice koster for øvrig 20 dollar per døgn. Dette er kanskje ikke det mest luksuriøse hotellet i Hollywood, men det er fullt av sjarm og her får man mye for pengene. Best Western Plus Hollywood Hills har i tillegg air conditioning, døgnåpen resepsjon og daglig rengjøring.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,1 av 5,0
Internett/frokost: JA / JA (mot avgift)
Byggeår: 1926
Basseng: JA
Pris: Fra 1.500 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i Hollywood

Beverly Hills-området:


Avalon Beverly Hills – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

Avalon Hotel i Beverly Hills er et fint 4-stjernes hotell med sentral beliggenhet i hjertet av Beverly Hills og Los Angeles. Hotellet ligger rett ved et stort supermarked, i tillegg er det kort gangavstand til restauranter og shopping. Verdens dyreste handlegate – Rodeo Drive – ligger dessuten bare noen minutters gange unna. Avalon har et fint utendørs basseng og bassengområde, air conditioning, treningssenter og døgnåpen resepsjon. Her er det også barnevennlige omgivelser. Frokost tilbys fra 11 dollar per person.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,0 av 5,0
Internett/frokost: JA / JA (koster fra 11 dollar)
Byggeår: 1949
Basseng: JA
Pris: Fra 1.900 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i Beverly Hills


Luxe Rodeo Drive Beverly Hills – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

Luxe Rodeo Drive er et meget bra 4-stjerners hotell med fantastisk beliggenhet midt i Rode Drive, den verdenskjente handlegaten i Los Angeles. Hotellet har nylig gjennomgått en oppgradering, og fremstår derfor meget bra. Det ligger en rekke spisesteder i nærheten av hotellet, men det kan også anbefales å spise lunsj på restauranten og se på livet og alt som foregår på Rodeo Drive. I tillegg til gratis internett og svært god beliggenhet har tilbys treningsfasiliteter, døgnåpen resepsjon og air conditioning.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,0 av 5,0
Internett/frokost: JA / JA (mot avgift)
Byggeår: 1993
Basseng: NEI
Pris: Fra 2.200 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i Beverly Hills


Dagsaktuelle hotelltilbud i Los Angeles:


Elan Beverly Hills – \bigstar\bigstar\bigstar

Elan er et bra, litt mindre 3-stjerners hotell med 49 gjesterom i Los Angeles. Hotellet har en fin beliggenhet i Fairfax-området i Beverly Hills. Her er frokost inkludert i prisen, og Elan er også kjent for sitt populære tilbud med ost, kjeks og vin på ettermiddagene mellom kl. 17 og 19. Ikke langt fra hotellet ligger kjøpesenteret Beverly Center for dem som er glade i shopping. Senteret kan by på over 100 butikker, og en populær takterrasse med fin utsikt utover Hollywood og deler av Los Angeles. Det er heller ikke langt til området The Grove, som er særlig hyggelig på kveldstid med en rekke restauranter og butikker. På Elan er dessuten internett inkludert i prisen, i tillegg til air conditioning og døgnåpen resepsjon.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,4 av 5,0
Internett/frokost: JA / JA
Basseng: NEI
Pris: Fra 1.700 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i Beverly Hills


Beverly Terrace Beverly Hills – \bigstar\bigstar\bigstar

Beverly Terrace er et fint 3-stjerners hotell med 39 gjesterom, i hjerte av Beverly Hills. Beverly Terrace er kjent for sin rolige bakgård med en rekke planter, perfekt for å roe ned etter lange dager på Los Angeles sine attraksjoner. Som navnet hinter om har gjestene i tillegg tilgang til en fantastisk, luftig takterrasse med en rekke sittegrupper. Beverly Terrace har en enkel kontinental frokost inkludert i prisen, men ønsker man et mer avansert måltid med egg og bacon må man betale ekstra for dette. Her er det dessuten air conditioning, døgnåpen resepsjon og safe på rommene. For øvrig ligger det kjente shoppingsenteret Beverly Center omtrent en kilometer unna hotellet.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,1 av 5,0
Internett/frokost: JA / JA
Basseng: NEI
Pris: Fra 1.600 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell i Beverly Hills

Disneyland-område, Los Angeles:


Disney’s Grand Californian Hotell and Spa – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

Disney’s Grand sør i Los Angeles er bostedet som ligger nærmest selve Disneyland-parkene i området rundt Disneyland. Hotellet ligger 500 meter fra selve Disneyland og 700 meter fra Downtown Disney. Disney’s Grand er et kostbart, men meget bra 4,5-stjerners overnattingssted. Hotellet er svært barnevennlig, blant annet med tre bassenger med sklier, barneklubb og monorail som går rett fra hotellet og inn til Disneyland. Denne monorailen gjør det også mulig å komme inn i parkene før ordinær åpningstid. Her er alt lagt til rette for at besøket i Disneyland-parkene skal være så enkelt som mulig. Den svært sentrale beliggenheten bidrar til at dette overnattingsstedet er nokså dyrt, så dette er for dem som ønsker å unne seg noe ekstra. Her er det i tillegg treningssenter, air conditioning og gratis internett.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,2 av 5,0
Internett/frokost: JA / JA (Koster fra 16 dollar)
Basseng: JA
Pris: Fra 3.800 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell Disneyland Los Angeles


Disneyland Hotell – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

Disneyland er et meget bra 4-stjerners hotell, som er et godt og noe rimeligere alternativ til Disney’s Grand Californian. Dette overnattingsstedet ligger 600 meter fra Disneyland og 800 meter fra Downtown Disney. Monorailen går ikke innom dette hotellet, men parkenes inngang ligger bare ti minuttes gårtur unna. Hotellet har et fantastisk uteområdet i Disney-tema, blant annet med tre bassenger og vannsklier. I tillegg til å være svært barnevennlig, tilbys treningssenter, air conditioning og gratis internett.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,4 av 5,0
Internett/frokost: JA / JA (Koster fra 16 dollar)
Basseng: JA
Pris: Fra 3.200 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell Disneyland Los Angeles


Hyatt Regency Orange County – \bigstar\bigstar\bigstar\bigstar

Hyatt Regency er et meget bra 4-stjernes hotell med noe mindre sentral beliggenhet enn Disneyland sine egne overnattingssteder. Hotellet ligger omtrent tre kilometer fra Disneyland-parkene og Downtown Disney. Her er prisene omtrent en tredjedel av prisene på for eksempel Disney’s Grand Californian, til tross for omtrent samme standard. Det går shuttlebusser fra Hyatt Regency hver halvtime og inn til Disney-området, og disse bussen tar omtrent ti minutter. For dem som ønsker et rimeligere alternativ til de mest sentrale overnattingsstedene er dette derfor et godt alternativ. Hotellet har et meget fint uteområde med to bassenger, gratis internett og treningsstudio.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,3 av 5,0
Internett/frokost: JA / JA (Koster fra 25 dollar)
Basseng: JA
Pris: Fra 1.000 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell Disneyland Los Angeles


Homewood Suites by Hilton Anaheim Resort – Convention Center – \bigstar\bigstar\bigstar

Homewood Suites by Hilton Anaheim Resort er et populært, 3-stjerners hotell fra 2015 som får svært gode vurderinger av de besøkende. Hotellet ligger omtrent to kilometer fra Disneyland-parkene og det er gratis shuttlebuss fra Toy Story-parkeringen like ved. På dette nye overnattinggstedet får man mye for pengene, her er det blant annet gratis frokost og internett inkludert i prisen. I tillegg har Homewood Suites et bra utendørs basseng, air conditioning og treningssenter.

Diverse informasjon
Gjestens vurdering: 4,7 av 5,0
Internett/frokost: JA / JA
Basseng: JA
Pris: Fra 1.000 pr. natt og oppover

Mer info / Bestill
Andre hotell Disneyland Los Angeles

Alle bilder fra hotels.com